Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽIVOTNÍ JUBILEUM PŘEDSEDY

8.březen je pro mnohé občany, nejen v České republice, spojen s Mezinárodním dnem žen. Do rodiny Štěpánky a Emila Vlčkových se tento den před šedesáti léty narodil první kluk, dali mu jméno Petr. Jeho datum narození se stal pro všechny snadno zapamatovatelný. Už od malička byl z něj kluk jako buk, to mohu potvrdit i z vyprávění mé manželky, která byla jeho spolužačkou od první třídy ZŠ v Dobraticích.

Čas ničím nezastavíme, na to nemáme právo, a tak dnes můžeme rádi přidat přání „našemu milovanému“ předsedovi k pěknému, kulatému výročí.

Stál jsi u zrodu Moravskoslezského klubu celníků a stojíš v jeho čele za vydatné podpory Rady i jednotlivých členů od samotného založení. A je fajn, že celnické řemeslo bylo a je pořád pro Tebe srdcovou záležitostí. Povolání, které v poslední době dostalo poněkud odlišnou podobu než z dob naší služby na různých hraničních přechodech nic na tom nemění.

Milý Petře, přeji Ti pevné zdraví, pracovní a rodinnou pohodu. K tomu i úspěšné naplňování osobních plánů a radost ze všech sportovních úspěchů Tvých oblíbených klubů.

                                                                                           Karel Moškoř