Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový pohár Spolku má třetího držitele

V Třinci se ve dnech 18.-20.6. 2012 konal již 28. ročník Mistrovství celní správy v tenisu. Organizačním partnerem byl také náš Moravskoslezský klub celníků. Díky sponzorům se podařilo připravit tenisové svátky i pro bývalé kolegy, kteří jsou již v důchodu nebo odešli na výsluhový příspěvek. Potřetí se hrálo O putovní pohár MsKC a ani tentokráte se nepodařilo loňskému vítězi, členu našeho klubu K.Moškořovi, titul obhájit. Po prvním vítězi F.Šupovi si pro celkové vítězství a pohár přijel Jirka Horák z Krnova, který je v celé historii tenisu v Třinci sběratelem nejvíce pohárů, tento je již jeho čtrnáctým!! Druhý skončil Ivo Zlatník a třetí Jindra Čepický z Ústí n.Labem.

Náš klub i letos reprezentovali Miroslav Sieder a Karel Moškoř a společně získali ve čtyřhře krásné třetí místo. Titul si odvezli I.Zlatník a F.Šup, druzí byli V.Bajer a V.Čepický.

Na celkové organizaci turnaje se význačně podílel náš klub, předseda P.Vlček již tradičně moderoval průběh mistrovství, klub na místě zastupovala a ceny předávala A.Puková. Za sponzory se zúčastnili pánové M.Bradna a M.Blažko. Na samotné vyhlášení přijel také náměstek gen.ředitele Karel Mojžíš, samozřejmě nemohla na úvod a zakončení chybět starostka města Třince Věra Palkovská.